Με τριάντα χρόνια εμπειρία στον τομέα των κατασκευών σε μεγάλα και μικρά Δημόσια και Ιδιωτικά έργα δραστηριοποιούταν η προσωπική επιχείρηση ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ στο Αγρίνιο και στην ευρύτερη περιοχή της. Το έτος 2002 ιδρύθηκε η ετερόρρυθμη εταιρεία ΑΘ.ΒΑΛΤΙΝΟΣ-ΚΩΝ.ΒΑΛΤΙΝΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. με διαχειριστές των Αθανάσιο και Κωνσταντίνο Βαλτινό με έδρα τα ιδιόκτητα γραφεία στο Αγρίνιο επί της οδού Παπαθανάση 1. Το έτος 2013 εισέρχεται ένα ακόμη νέο μέλος και διαχειρισθείς ο Πολιτικός Μηχανικός ΑΛΕΞΙΟΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ και η επωνυμία της εταιρείας μετονομάζεται ΚΩΝ.ΒΑΛΤΙΝΟΣ Ε.Ε. έως και σήμερα.

  • ΤΟΜΕΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ         

Κατασκευή ιδιωτικών και Δημοσίων έργων στις κατηγορίες των οικοδομικών,βιομηχανικών,υδραυλικών,έργων οδοποιϊας, ηλεκτρομηχανολογικών,και στις Αθλητικές εγκαταστάσεις.

  • ΑΞΙΕΣ

  Οι αξίες της εταιρείας μας είναι η τιμιότητα και ακεραιότητα η πλήρης εξυπηρέτηση του πελάτη, η υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών,η περιβαλλοντική υπευθυνότητα.Διασφαλίζουμε την ποιότητα κατά την υλοποίηση των έργων μας εφαρμόζοντας το πρότυπο διαχείρισης ποιότητας ISO 9001.Σεβόμαστε το περιβάλλον εφαρμόζοντας το πρότυπο περιβαλλοντικής διαχείρισης  ISO 14001.Θεωρώντας την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων ως πρωταρχικής σημασίας εφαρμόζουμε το πρότυπο διαχείρισης υγιεινής και ασφάλειας OHSAS 18001.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται επί σειρά ετών στο χώρο της μελέτης, κατασκευής καθώς και ανακαίνισης οποιουδήποτε οικοδομοτεχνικού έργου.

Η πολύχρονη εμπειρία μας στα κατασκευαστικά έργα εξασφαλίζουν την άριστη και έγκαιρη εκτέλεση κάθε έργου μικρής ή μεγάλης κλίμακας.

Υποστηρίζουμε τη δουλειά μας και εγγυόμαστε την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας εκ των προτέρων.

Η εταιρεία μας επίσης δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία έτοιμου σκυροδέματος - μπετόν.

Έχοντας την τεχνογνωσία παράγουμε σκυρόδεμα υψηλής ποιότητας που μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες σας.

Το σκυρόδεμά μας ανταποκρίνεται στις πιο αυστηρές προδιαγραφές της τεχνολογίας του σκυροδέματος, πάντα με τα πιο ανώτερα ποιοτικά standards που η εταιρεία μας έχει καθορίσει.

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: STYLE BETON

error: Προστατευόμενο Περιεχόμενο